fbpx

Zin in leven

Stap voor Stap Vitaler

Vraag je eens af: “wat maakt voor jou, de zin van het léven, de moeite waard?”

“Vitaliteit” betekent “levendig”.

“Vitaal zijn” betekent voor mij: Jezelf fysiek, mentaal en emotioneel maximaal kunnen ontplooien. Maar hoe doe je dat? Dat hebben we niet op school geleerd of van huis uit meegekregen.

Zoals bijvoorbeeld: beter leren slapen, bewegen op een manier die bij jou past, voeding die gezond voor je is, balans voelen en krijgen tussen ontspanning en stress.

Dus vraag je eens af: Wat maakt voor jou, de zin van het leven, de moeite van het leven waard?

  • Zou jij ook zo graag je fitter en vitaler willen voelen;
  • energieker worden of blijven bij het ouder worden;
  • zin in het leven hebben;
  • meer balans tussen werk en privé;
  • minder stress ervaren;
  • en dat op een manier die bij jou past in een 1 op 1 traject?

Het volhouden van nieuwe gewoontes, zoals bijvoorbeeld structureel meer of blijven bewegen, is iets waar de meesten van ons moeite mee hebben. Gedragsverandering is gewoon lastig. Vitaliteitscoaching kan jou daarbij helpen en laat ik daar nou gewoon goed in zijn.

Ik kan je helpen in het vinden en vooral volhouden van een vitalere manier van leven. We kijken samen naar je totale leefwijze (bewegen, lichaam, voeding, welzijn, slaap, stress, ontspanning, ademhalingstechnieken), maken een programma wat bij jou past en daarnaast een calamiteitenplan om terugval te ‘tackelen’.

Vragen of het echt wat voor je is? Boek dan een online introductie sessie via de knop onderaan deze pagina of stel je vraag via het contactformulier

Benieuwd naar hoe een traject er uit kan zien? Lees hier meer

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Wil je dat niet dan kun je er voor kiezen om ze niet te gebruiken

Stap voor Stap Vitaler Massages