fbpx

Workshop #BOvVGelukkig2019

Stel: je wilt je jaar niet beginnen met je

  1. minder druk maken,
  2. afslanken of
  3. meer sporten

wat blijft er dan over? Wat dacht je van werken aan een goed leven?

Het nieuwe jaar is nu twee maanden bezig en we hebben toen het jaar begon massaal familie, vrienden, kennissen, klanten een Gelukkig Nieuwjaar! gewenst.
 
We wensten elkaar het allerbeste, proosten op een gezond 2019 en namen ons voor om de dingen die je wilt veranderen  “nu écht” anders te gaan doen.
 

Helaas gebeurt maar al te vaak het volgende: na een paar weken zijn de goede voornemens als sneeuw voor de zon verdwenen of op zijn gunstigst ergens in ons achterhoofd sluimerend aanwezig en gaan we weer op de oude voet verder.

Word je daar gelukkig van?

Probeer eens een andere aanpak en 

Start het nieuwe jaar met de vraag:

“wat maakt voor jou het leven de moeite van het leven waard?”

Om het jaar goed te starten en je te helpen met gelukkig(er) worden, of liever gezegd: “Een goed leven te krijgen”, organiseer ik de Gratis workshop #BOvVGelukkig2019.

Waarom? Omdat ik het iedereen gun om een ‘goed leven’ te ervaren en ik je de tips en tools kan geven om hier heel praktisch mee aan de slag te gaan; je focus en wilskracht een te boost geven en aan de slag te gaan om jouw doelen nú Echt te verwezenlijken.

#BOvVGelukkig2019 is een workshop van een uur die jou leert wat geluk echt is en dat het voornemen om geluk na te jagen eigenlijk niet werkt.

Eerdere deelnemers gaven als recensie: 

“De workshop wordt op een hele leuke manier en met veel enthousiasme gegeven”. 


“Super ervaring”, motiverend waardoor ik meer inzichten heb gekregen om mijn doelen te bereiken om een gelukkig mens te zijn. Het is een aanrader om deel te nemen aan de workshop” (Marissa).

 

Geluk is eerder een bijvangst van een goed leven.

Maar welke factoren dragen dan bij aan “goed leven”?

Daar gaan we mee aan de slag tijdens deze workshop en je leert hoe jij “goed leven” kan toepassen op jouw eigen leven. Je stelt je eigen persoonlijke doelen op én je krijgt tips om de eerste stappen vol te houden. Je gaat dus naar huis met een concreet en persoonlijk actie- en stappenplan.

De Workshop vindt plaats bij mij in huis aan de eettafel op woensdag 27 maart om 20.00. (inloop vanaf 19.45).

GRATIS!!

Omdat het bij mij thuis is, is er een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er op tijd bij.

Na aanmelding is je plekje gereserveerd.

Ik laat het aan jou of je na afloop de inhoud van de workshop waardevol vindt en je kan als blijk van waardering een vrijwillige donatie doen aan het goede doel: RopaRun Team “Help een Mens”

Investeer 1 uur van je tijd en ga met nieuwe inzichten over geluk en goed leven naar huis.

Meld je aan via de knop, email  carmen@stapvoorstapvitaler.nl of WhatsApp me op 06-24679993

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Wil je dat niet dan kun je er voor kiezen om ze niet te gebruiken

Stap voor Stap Vitaler Massages