fbpx

werkwijze Stap voor Stap Vitaler

Werkwijze:

Na een eerste telefonisch introductie gesprek (30 minuten, gratis) volgt er een afspraak voor een uitgebreide intake en start het begeleidingsprogramma; mijn werkwijze is als volgt:

1) Intake

In het eerste gesprek breng ik je huidige leefstijl en je voedings- en bewegingspatronen uitgebreid in kaart. Daarbij zoeken we samen uit waar jouw prioriteiten liggen, waar je blij van wordt, waar je naar verlangt en spreken concrete, realistische en haalbare doelen af.

2) Persoonlijk Vitaliteitsplan

Op basis van de informatie die ik van je krijg, want jij bent de expert op het gebied van jouw eigen leven, maak ik een persoonlijk Vitaliteitsplan, waarin jouw doelen in overzichtelijke stappen zijn uitgewerkt.

Hierbij staat een integrale aanpak van leefstijlinterventies en lifestyle (zingeving, geluk, mindset) centraal. Stap voor Stap ga je de gemaakte doelen realiseren.

Daarnaast maken we een zogenaamd “crisisplan”: Wat te doen voor het geval er eens wat mis gaat. Geen paniek, maar vaardigheden om te handelen.

3) Continuïteit en tips & tools voor thuis

Je kunt kiezen voor wekelijks een coachingsgesprek; in mijn praktijk of indien gewenst bij jou thuis of een mooie locatie in de natuur. Vervolgens krijg je praktische oefeningen en opdrachten aangereikt waar je thuis en in het dagelijks leven mee kan oefenen zodat je gaat leren om de nieuwe gewoontes duurzaam toe te passen en blijft volhouden.  Door middel van gesprekken, beweegactiviteiten, eventuele obstakels in kaart brengen, je wilskracht omzetten in “skillkracht” met als resultaat: trots worden, zijn en blijven op jezelf. Bovendien heb je uiteindelijk een rugzak vol met VitaTips

Resulterend in een persoonlijke aanpak toegepast op jouw situatie, wensen en mogelijkheden.

4) Evaluatiemomenten

Om de 4 afspraken evalueren we de voortgang met testjes of metingen. We sturen bij als dat nodig is of als je doelen gaandeweg veranderd blijken te zijn. Natuurlijk is er een eindevaluatie waarin duidelijk wordt wat je hebt bereikt en je weet wat werkt voor jou, waar je sterkte ligt en waar je valkuilen liggen. Vanzelfsprekend om zo een blijvend resultaat te waarborgen.

Extra’s: 

  • Persoonlijke aandacht indien nodig tussen sessies door d.m.v. email/sms/social media/whatsapp
  • 1x/week gratis beweegles OutdoorFit.

Spreekt dit je aan?

Aarzel niet en neem nu contact op met Stap voor Stap Vitaler voor een vrijblijvende introductieafspraak carmen@stapvoorstapvitaler.nl of bel: 06-24679993

 

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Wil je dat niet dan kun je er voor kiezen om ze niet te gebruiken

Stap voor Stap Vitaler Massages