fbpx

aanbevelingen

Facebook opmerkingen n.a.v. OutdoorFit trainingen

Sandra L., 18-4-2017: Al 2 jaar lang ga ik iedere keer weer met plezier naar de OutdoorFit. We sporten, hebben lol en gratis vitamine D. Mijn lichaam is sterker geworden, mijn blessures zijn nooit meer terug gekomen. Ik kijk terug op een hele fijne periode en hoop hier nog lang te mogen trainen.

S.A  Was weer heerlijk! More more….

E.Z  Voel het weer overal  was weer top. Bedankt en c ys next week. Fijne kerst alvast.

P.L Leuke les Carmen met de opdrachten uit de kerstmuts. Fijne dagen en tot de volgende zaterdag!

M.K Was een leuke OutdoorFit krachttraining in het zonnetje vanochtend in Rotterdam Noord! We kunnen nog wel wat trainingsmaatjes gebruiken volgende week, wie doet er mee? met Carmen Apon Stap voor Stap Vitaler —


Henneh de Ruijter, Rotterdam : voedingsadvies

Begin 2012 besloot ik (71 jaar) om weer eens een lange wandeling te maken, de Camino Primitivo in Spanje. Een tocht van 361 km met rugzak door een prachtig berggebied. Maar….. zou ik nog zo’n goede conditie hebben dat ik zonder te veel problemen kon volbrengen Ik overlegde met Carrmen om dit samen uit te zoeken. Het resultaat: een voedingsadvies om 3 kg af te vallen zodat mijn knieën met de extra kilo’s van mijn rugzak niet te veel zouden lijden. Dat lukte!

Daarna nog een aantal sessies om mijn conditie te onderzoeken. Die bleek niet tegen te vallen en met nog wat aanwijzingen van haar durfde ik het aan om op pad te gaan. Op 4 oktober ben ik na een prachtige tocht zonder lichamelijke problemen in Santiago de Compostela aangekomen!

Désirée de Jonge, Rotterdam : beweegadvies

“Tijdens haar opleiding voor vitaliteitscoach heeft Carmen gevraagd of ze met mijn een bewegingsanalyse kon oefenen. Omdat ik al een aantal jaar last had van mijn onderrug was ik wel geïnteresseerd. Ik was al bij de fysiotherapeut geweest met deze rugklachten maar zonder blijvend resultaat. Om Carmen te helpen met haar opleiding en omdat ik misschien van mijn klachten af geholpen kon worden hebben we een afspraak gemaakt voor de bewegingsanalyse.
Carmen heeft in ongeveer een half uurtje de bewegingsanalyse gedaan waarbij ze me vroeg verschillende oefeningen te doen / bewegingen te maken. Daarbij heeft ze vooral gekeken hoe ik deze uitvoerde en of er verschil zat tussen links en rechts en of ik alle bewegingen kon maken. Ze was daarbij nuchter, praktisch en begripvol in haar aanpak.
Op basis van de oefeningen heeft Carmen vastgesteld waar de rugklachten vandaan kwamen en me een aantal eenvoudige oefeningen geleerd om bepaalde spieren te versterken. Carmen heeft tijdens de analyse goed uitgelegd wat de bedoeling van de bewegingen zijn en naderhand ook goed uit kunnen leggen waar de klachten vandaan komen. De oefeningen waren eenvoudig en goed zelf thuis uit te voeren.
Wat ik nooit had verwacht dat ik door het doen van deze eenvoudige oefeningen zo snel (binnen twee weken) en zo goed (bijna geheel pijnvrij) geholpen zou worden. Na jarenlang worstelen met rugklachten had ik dit resultaat van te voren zeker niet verwacht en ben er nog steeds erg blij mee.
Dankzij Carmen ben ik van mijn rugklachten af. Ik kan degene die worstelt met (rug)klachten de bewegingsanalyse met advies van Carmen van harte aanbevelen.”

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Wil je dat niet dan kun je er voor kiezen om ze niet te gebruiken

Stap voor Stap Vitaler Massages