fbpx

stoelmassage

Stoelmassage pas ik toe in mijn praktijk als mensen dat prettig vinden en liever niet op hun buik gaan liggen of zich uitkleden. Ook kan het zijn dat ik de stoel gebruik bij specifieke nek- of schouderklachten omdat je dan beter “er bij” kunt.

Daarnaast is Stoelmassage de bekendste vorm van massage binnen het bedrijfsleven. Op kantoren wordt stoelmassage ingezet ter preventie van ziekteverzuim en ter verhoging van de werksfeer. 

De techniek bij stoelmassage bestaat uit drukpuntmassage d.m.v. handen en vingers, die is afgeleid uit Japanse massagetechniek Shiatsu. Elke massage bestaat uit de behandeling van rug, nek, hoofd, schouders, armen en handen en wordt door de kleding heen gegeven in een speciaal ontworpen ergonomische massagestoel. Een goede stoelmassage bevat belangrijke elementen voor een totale ontspanning of juist nieuwe energie!

Kom tot rust & laat je verwennen: bel 06-24679993  of boek online

Kennismakingskorting voor nieuwe Massage klanten van 20% bij jouw 1e massageboeking alleen via de "BOEK NU" knop op deze pagina. 
NB: de korting wordt alleen bij betaling in de massagepraktijk verrekend - dus niet via de Treatwell site betalen!-

share

Stoelmassage bij uw bedrijf:
vraag een offerte aan voor aantrekkelijk tarief per massage van 20 minuten. Minimaal 6 deelnemers.
Valt binnen de werkkostenregeling mits u de massages opneemt in het Arboplan en is een vrije verstrekking (nihil waardering) & aftrekbaar van de loonbelasting.

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Wil je dat niet dan kun je er voor kiezen om ze niet te gebruiken

Stap voor Stap Vitaler Massages