fbpx

individueel programma

Meer informatie over “Gezond eten in plaats van Diëten”

(Crash) Diëten werken op zich vaak prima. Je valt er meestal snel kilo’s van af. Het grote nadeel van een dieet is dat het in veel gevallen niet blijvend is. Na een tijdje komen de kilo’s er weer bij. Je bent weer terug gevallen in oude gewoontes en je krijgt te maken met het jojo-effect. En dat jojo-effect is slecht voor je gezondheid.

Wanneer je een dieet volgt krijg je vaak te horen wat je wel en wat je niet mag eten. Je krijgt verschillende lijstjes met ‘goede’ producten en ‘slechte’ producten en vaak moet je je houden aan voorop gestelde weekmenu’s. Of je moet ze zelf nog in elkaar zetten waarbij de lijstjes je uitgangspunt zijn.
Vaak is zo’n dieet voor een periode van 3 maanden prima vol te houden, maar daarna….
Gezond eten in plaats van Diëten zoekt naar opties om vooral lekker te blijven eten, je gedrag te onderzoeken en aan te passen op een manier dat het een nieuwe levenswijze wordt waar jij je prettig bij voelt.

Het cursusprogramma gericht op voedingseducatie, leren volhouden en werken aan een blijvende gedragsverandering die ervoor zorgt dat het resultaat blijvend is.
Na een uitgebreide intake waarbij we samen naast je eetgewoontes vooral ook je leefgewoontes in kaart brengen, ga je aan de slag met een individueel programma.

We maken realistische doelstellingen zodat de resultaten haalbaar zijn, jij het gewicht haalt waarbij jij je prettig voelt en je niet terug valt in oude gewoontes.

Hoe gaat het in zijn werk?

Aangezien het een individueel programma is wordt gestart met een uitgebreide intake. Je kunt dit programma volgen met of zonder sporten.
Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een uitgebreidere variant waarbij een beweegprogramma wordt samengesteld dat bij jou past. Wanneer je al sport dan nemen we dit mee in je plan van aanpak.

Praktische informatie:
Het programma duurt 12 weken. Elke 2 weken wordt een consult ingepland waarbij we de voortgang van het plan van aanpak monitoren. Je krijgt een werkboek waarmee je zelf aan de slag kunt en waarin opdrachten en oefeningen staan.
Tijdens de intake doen we ook een nulmeting.

De consulten kunnen op afspraak ingepland worden bij jou of bij mij thuis.

De kosten voor het programma Gezond eten in plaats van Diëten zijn € 419,-  

Nog even op een rijtje wat je allemaal krijgt:

  • 12 weken lang begeleiding
  • uitgebreide intake
  • 6 consulten
  • werkboek met opdrachten
  • persoonlijk plan van aanpak
  • inzicht krijgen in je gewoontes
  • gedurende het programma mag je 1x/week gratis meetrainen met
  • online ondersteuning via whatsapp of korte mails

Met als resultaat: blijvende gedragsverandering op het gebied van je leeftstijl op het gebied van voeding en meestal ook bewegen.

Interesse? JA IK MELD ME NU AAN voor een kennismakingsgesprek. Je zit dan nog nergens aan vast!

Liever in een groepje, lees hier meer        

                    

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Wil je dat niet dan kun je er voor kiezen om ze niet te gebruiken

Stap voor Stap Vitaler Massages