fbpx

hotstonemassage

Een Hotstone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45-50 graden Celcius. Vandaar de naam Hotstone.

De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

Voor de massage worden alleen afgeronde basaltstenen gebruikt. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden.

Warmte en ontspanning

De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd – meestal je rug – en dit geeft een aangename warmte en ontspanning.

Hierdoor geven de stenen een zekere druk, die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste.

Vervolgens word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie en hierdoor zorgt deze vorm van massage voor een diepe relaxatie.

Bovendien combineer ik de Hotstonebehandeling met ontspanningsmassage met de handen om zo een nog weldadiger effect te verkrijgen.

Kortom, een Hotstone massage is een weldaad voor je lichaam en zorgt voor een extra ontspannend effect.

Kom tot rust & laat je verwennen: bel 06-24679993  of boek online

Kennismakingskorting voor nieuwe Massage klanten van 20% bij jouw 1e massageboeking alleen via de "BOEK NU" knop op deze pagina. NB: de korting wordt alleen bij betaling in de massagepraktijk verrekend - dus niet via de Treatwell site betalen!-

share

Contra-indicaties
Iedere massage heeft een doel, maar ook een aantal belangrijke contra-indicaties.
Dat wil zeggen: wanneer mag men niet gemasseerd worden of moet dit gebeuren op een aangepaste wijze. Lees meer

 

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Wil je dat niet dan kun je er voor kiezen om ze niet te gebruiken

Stap voor Stap Vitaler Massages