fbpx

groepsprogramma

De Workshops  “Gezond eten in plaats van Diëten” geven je tips, tools en houvast om vooral lekker te blijven eten, je gedrag te onderzoeken en aan te passen op zo’n manier dat het een nieuwe levenswijze wordt waar jij je prettig bij voelt.

Het groepsprogramma bestaat uit 6 informatieve workshops/sessies van 1 tot 1,5 uur met als thema’s:

1. Gedragsverandering;
2. Wat eet je en heb je werkelijk nodig?;
3. Aan de slag met je gewoontes “van wilskracht naar skill-kracht”;
4. Doelgericht eten – opbouw en behoud spiermassa; sport en voeding;
5. VOLHOUDEN: Tips en Trics;
6. Slapen en je energie meer in balans op weg naar een gevoel van vitaliteit.
Kleine groepen (minimaal 3, maximaal 8 personen). Leer van elkaar en ondersteun elkaar.

€147,- pp.

Informeer naar de startdata door je aan te melden voor een kennismakingsgesprekJe zit dan nog nergens aan vast!

Diëten werken op zich heel prima, voor een maand of drie. Je valt er meestal snel kilo’s van af. Maar het grote nadeel van een dieet is dat het vaak niet blijvend is. Na een tijdje komen de kilo’s er weer bij, plus nog wat extra. Je bent weer terug gevallen in oude gewoontes en je krijgt te maken met het jojo-effect. En dat jojo-effect is slecht voor je gezondheid.

Daarom werkt Stap voor Stap Vitaler  met het motto:
“Het beste dieet is het dieet dat je vol kunt houden”
Wanneer je een dieet volgt krijg je vaak te horen wat je wel en wat je niet mag eten.
Je krijgt allerlei lijstjes met ‘goede’ en ‘slechte’ producten en vaak moet je je houden aan voorop vastgestelde weekmenu’s. Je denkt dat dit houvast geeft, maar je leert eigenlijk niet nadenken over je eigen voedingspatroon en daar zelf verandering in aan te brengen.
Kies daarom voor Gezond eten in plaats van diëten:
Dit lifestyle-programma, waarin educatie over gezonde voeding, het leren volhouden en het streven naar een blijvende gedragsverandering centraal staan is een complete aanpak met aandacht voor feiten en niet voor fabels. De verworven inzichten in gedragsverandering (en deze ook blijvend toepassen) geven in principe het door jou gewenste resultaat.
 Je krijgt een handig werkboek en praktische opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan. Daarnaast is er een unieke facebook-groep waar jullie elkaar kunnen ondersteunen en tips kunnen uitwisselen.
Toch liever 1 op 1 begeleiding? Lees hier meer

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Wil je dat niet dan kun je er voor kiezen om ze niet te gebruiken

Stap voor Stap Vitaler Massages