fbpx

Over mij

Ik ben Carmen Apon, BOvV vitaliteitscoach/ vitaliteitstherapeut in Rotterdam Blijdorp e.o.

Ik help met name 40 plussers om méér uit het leven te halen.

In de praktijk betekent dit, dat ik mensen help die met (verborgen) stress te maken hebben.

Een rode draad in mijn leven is sport, spel, bewegen, voeding en werken met mensen. Mijn enthousiasme, ervaring en kennis op dat vlak wil ik doorgeven en delen . Geen hypes en kortstondige trends, maar altijd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. 

Vitaliteitscoaching houdt in dat ik je coach om inzicht te krijgen in je gedrag. Daarbij help ik je bij het vinden van middelen & tools om daadwerkelijk te komen tot een blijvende gedragsverandering die je kan volhouden.  

Léven in plaats van overleven en daarna ruimte krijgen om de dingen te doen die jij graag wilt doen.

Daarbij maak ik gebruik van methodieken die “evidence based” zijn. Dat wil zeggen: volgens het laatste wetenschappelijk getoetst bewijs.

Aan de orde komen een combinatie van: leefstijlinterventies op het gebied van voeding, beweging, slaapgedrag, stressbeheersing, fysiek functioneel trainen en lifecoaching. 

Het uiteindelijke Doel is jou lekkerder en fitter in het leven leren staan op een manier die jij kan volhouden.
 

Naast de individuele begeleiding werk ik ook graag met groepen. Daarom geef ik Workshops over bijvoorbeeld voeding, volhouden, betere nachtrust en Groepslessen zoals Body Pump en senioren-60Fit en o.a. de groepstraining OutdoorFit  van 45 minuten in de frisse buitenlucht.

Het is mogelijk om personal training aan huis te krijgen; een massage-“event” te doen of samen met een clubje vrienden/vriendinnen een workshop in je eigen (of mijn) huiskamer te plannen. Hoe leuk is dat: een gezellige avond met vrienden en bekenden in een vertrouwde omgeving.

Samen Werken aan Vitaler Leven is mijn motto

Neem contact op als je vragen hebt via het contactformulier of boek gelijk hieronder een gratis intro-sessie van 25 minuten online

Ik heb diploma’s als Vitaliteitstherapeut, Medical Trainer en Functioneel Pilates bij Chivo behaald en massagediploma’s (o.a. sportmasseur en sporttherapeut).

Daarnaast heb ik het diploma Fitnesstrainer-A, ben ik afgestudeerd als Sportpedagoog aan de Rijks Universiteit Utrecht en volg ik jaarlijks bijscholingen op het gebied van Voeding, Functioneel Bewegen, Vitaliteitscoaching en Stress- en Pijnbeleving om mijn kennis up to date te houden.

Een ontspannende, vitaliserende massage kan ik je ook nog geven want ik ben sport- en ontspanningsmasseur met ruime ervaring. Deze combinatie maakt mijn dienstverlening uniek.

En oh ja… ik ben vrijwilliger bij Diergaarde Blijdorp en bij RopaRun Team “Help een Mens”.

Borging van de kwaliteit ligt bij de Beroepsvereniging voor Vitaliteitsprofessionals, de BOvV

bovv

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Wil je dat niet dan kun je er voor kiezen om ze niet te gebruiken

Stap voor Stap Vitaler