fbpx

Over mij


Ik ben Carmen Apon, sport-, en ontspanningsmasseur in Rotterdam Blijdorp e.o.

Ik heb inmiddels een ruime ervaring als masseur en een leuke vaste klantenkring opgebouwd sinds 2012

Het fijne aan masseren vind ik het met je handen bezig zijn en het de klant naar de zin maken. Ik durf te zeggen dat je daarvoor bij mij aan het goede adres bent. Wil je reviews lezen dan verwijs ik je naar mijn pagina bij Treatwell

 

Naast de massages geef ik ook nog een leuke Outdoor circuittraining OutdoorFit op de zaterdag, verzorg ik Fit en Vitaal lessen voor senioren en hou ik van mijn vrijwilligerswerk bij Diergaarde Blijdorp.

Ik ben niet fulltime masseur. Op dit moment werk ik 2 dagen in Amsterdam als financieel administrateur bij een waanzinnig leuke platenzaak (Concerto en Plato), maar ben ook nog bezig met een laatste carrière switch richting het basisonderwijs. 

Ik heb diploma’s als Vitaliteitstherapeut, Medical Trainer en Functioneel Pilates bij Chivo behaald en massagediploma’s (o.a. sportmasseur en sporttherapeut).

Daarnaast heb ik het diploma Fitnesstrainer-A, ben ik afgestudeerd als Sportpedagoog aan de Rijks Universiteit Utrecht en volg nu de 2-jarige versnelde PABO in deeltijd.

En oh ja… ik was tot en met 2019 als vrijwilliger masseur bij RopaRun Team “Help een Mens”

En ik heb 1 huisdier, Beertje

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Wil je dat niet dan kun je er voor kiezen om ze niet te gebruiken

Stap voor Stap Vitaler Massages