fbpx

Vita-tips #5 BOvVGelukkig2019

Gelukkig 2019 en wat betekent Geluk als je dat iemand wenst voor jou?

Allereerst wil ik je bedanken voor je interesse in mijn Vita-Tips de afgelopen maanden. Ik hoop dat je er tot nu toe wat aan hebt gehad en wil dat zeker in het nieuwe jaar voortzetten.
Ik wens je dan ook een heel gelukkig nieuwjaar met humor en veel levendigheid op je pad.

Verderop in deze Vita-tips staat een intro over de workshop #BOvVGelukkig2019. Dit is een workshop die landelijk door mij en mijn collega’s wordt uitgerold om Nederland Vitaler te krijgen.

Lees hier verder

 

 

Vita-Tips#3

Vita-Tips#3

De kracht van Groen was in oktober nogal in het nieuws. In deze Vita-Tips kan je er meer over lezen.

Lees hier verder.

En meld je vooral met de knop op deze pagina aan voor de Vita-Tips als je niets wilt missen op het gebied van vitaliteit, gezond leven, zingeving, voeding op een normale gezonde manier zonder hypes en goeroe gedoe, bewegen zonder sportschool, eenzaamheid, stress, burn-out.

Vita-Tips#2

Vita-Tips#2

De VitaBreak video met 3 heel praktische oefeningen die je binnen één minuut helpen bij een stijf gevoel na een lange tijd achter de computer bijvoorbeeld. https://youtu.be/EenbxolX2nU (de link in de tekst hieronder van de video werkt om de een of andere reden niet meer, dus bij deze)

Lees hier verder.

En meld je vooral met de knop op deze pagina aan voor de Vita-Tips als je niets wilt missen op het gebied van vitaliteit, gezond leven, zingeving, voeding op een normale manier gezond, lekker bewegen zonder sportschool, eenzaamheid, stress, burnout.

VitaTips #1


VitaTips #1 is uit.

De nieuwsbrief met tips en tools voor een Vitaler leven. 

Twee wekelijkse informatie waar jij wat aan hebt op het gebied van vitaal leven, vitaliteit, stressmanagement, blogs, vlogs, plogs. Gevarieerd en praktisch. Klik hier om verder te lezen

Meld je aan via de knop op deze pagina als je de VitaTips #2 niet wilt missen. Je kan je altijd weer uitschrijven.

E-Book “21 VitaTips”

E-Book “21 VitaTips”

Meld je aan via de Download-knop hier op de pagina

Wil je een versie met uit te printen pagina’s? (witte achtergrond). Meld je dan eerst aan voor mijn VitaTips nieuwsbrief (knop op deze pagina), & mail me  carmen@stapvoorstapvitaler.nl en ik stuur hem je toe. Zet even PDF printversie E-boek in de onderwerpregel.

 

 

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Wil je dat niet dan kun je er voor kiezen om ze niet te gebruiken

Stap voor Stap Vitaler Massages