fbpx

1 op 2/3/4 trainen

Het voordeel van persoonlijke aandacht tegen een aantrekkelijk groepstarief. Ideaal voor paren of kleine vriendengroep die een persoonlijke aanpak fijn vinden en niet de massaliteit zoeken. Vanzelfsprekend is de aandacht bij 1 op 1 groter, maar de groepjes zijn klein genoeg om voor iedereen genoeg tijd te hebben.

De training wordt afgestemd op jullie wensen en mogelijkheden en kan gecombineerd worden met coaching, of een workshop op het gebied van leefstijl.

Iedereen krijgt een individuele 1e afspraak voor een beweegscan om zo te bekijken welke persoonlijke doelstellingen er zijn en in te schatten wat de mogelijkheden zijn.

Deze “smallgroup” trainingen zijn altijd buiten of op locatie bij de klant thuis en maken gebruik van het eigen lichaamsgewicht en eenvoudige fitnessmaterialen. Stap voor Stap Vitaler is geen fitnessruimte met de daar gebruikelijke apparatuur.

Functioneel trainen heeft tot doel de vitaliteit van het lichaam te verhogen op een manier die aansluit bij het beweegpatroon van het dagelijks leven. Goed kunnen bewegen heeft alles te maken met belasting en belastbaarheid. Onderzoek toont aan dat training de beste oplossing is voor het verhogen van de belastbaarheid. Iemand met lichamelijke klachten wil vaak wel bewegen, maar durft dat niet omdat hij bang is de klacht te verergeren.

Mijn expertise ligt in het veilig trainen op je eigen niveau ongeacht leeftijd en is zo opgebouwd dat je je fitter gaat voelen in het dagelijks leven, fit en vitaal wilt blijven ook als je ouder wordt of in een hersteltraject zit na bijvoorbeeld een blessure of zwangerschap.

groepsprijs offerte op aanvraag: groeps-strippenkaart voor 2, 3, 4 personen 30, 45, of 60 minuten training

NB: De prijs is een vaste groepsprijs per sessie. Dus betaal je voor 4 personen en komen er bijvoorbeeld maar 3 opdagen dan is er geen restitutie                                                                                                          Prijs = afhankelijk van tijdsduur (minimaal half uur); offerte strippenkaart op aanvraag.

 

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Wil je dat niet dan kun je er voor kiezen om ze niet te gebruiken

Stap voor Stap Vitaler Massages