fbpx

1 op 1 training

  

Individuele Training geeft flexibiliteit in planning van de sessies en 100% persoonlijke aandacht. De training wordt geheel afgestemd op je doelstellingen, wensen en mogelijkheden en kan gecombineerd worden met coaching, of een workshop op het gebied van leefstijl.

Na een uitgebreide beweegscan tijdens de intake stellen we een beweegplan op waarin persoonlijke, realistische en haalbare doelen voorop staan.

De trainingen kunnen binnen in de studio of buiten plaatsvinden waar we gebruik maken van het eigen lichaamsgewicht en eenvoudige fitnessmaterialen. Stap voor Stap Vitaler is geen fitness met de daar gebruikelijke apparatuur.

Functioneel trainen heeft tot doel de vitaliteit van het lichaam te verhogen op een manier die aansluit bij het beweegpatroon van het dagelijks leven. Goed kunnen bewegen heeft alles te maken met belasting en belastbaarheid. Onderzoek toont aan dat training de beste oplossing is voor het verhogen van de belastbaarheid. Iemand met lichamelijke klachten wil vaak wel bewegen, maar durft dat niet omdat hij bang is de klacht te verergeren.

Mijn expertise ligt in het veilig trainen op je eigen niveau ongeacht leeftijd en is zo opgebouwd dat je je fitter gaat voelen in het dagelijks leven of in een hersteltraject zit na bijvoorbeeld een blessure of zwangerschap.

  • Kennismakings pakket  beweegscan/advies/intake & 2x 30 minuten trainen: € 135 € 100
  • Strippenkaart 10x 30 minuten        € 300
  • Strippenkaart 10x 45 minuten        € 400
  • Strippenkaart 10x 60 minuten        € 500

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Wil je dat niet dan kun je er voor kiezen om ze niet te gebruiken

Stap voor Stap Vitaler Massages